Producten

Bolero Cosmetics

De klei-achtige formule van de Bolero Cosmetics bronzing poeder past zich feilloos aan uw huid aan en is daarmee gepast voor iedereen. De bronzer is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en -kleuren. Het resultaat is een stralende sun kissed skin die een lichte dekking biedt, maar de poriën niet doet verstoppen. De poeder beschikt over een veegvrije formule die zorgt voor een natuurlijke bruine kleur zonder masker-effect.

Poeder en kwast €20,95

Creative Nail Design

Scensations Hand & Body Lotion

Wat het is:
Een lichte hand- en bodylotion met een harmonieuze geurbalans, die de huid hydrateert en verzacht. Verrijkt met vitamine A+E en Aloë Vera.

cnd lotionWat het doet:
Aromatische, etherische oliën zorgen voor fascinerende Wellness-momenten. Deze bijzondere lotion is verkrijgbaar in 15 aroma’s, allen een combinatie aroma’s van bloemen/fruit en kruiden, voor elk moment en elke smaak.

Waarom het nodig is:
Voor verzorging van hand & lichaam, meerdere malen per dag te gebruiken. Zeer lange geurbeleving Verkrijgbaar in de volgende aroma’s; Apple & Cinnamon Birch & Mint Black Cherry & Nutmeg Citrus & Green Tea Cranberry Cucumber & Aloe Honeysuckle & Pink Grapefruit Lavender & Jojoba Mango & Coconut Melon & Jasmine Peach & Ginseng Pear & Dandelion Tangerine & Lemongrass Vanilla Shimmer Wildflower & chamomile.

One Minute Manicure

Dode Zee zouten zorgen ervoor dat de dode huidcellen zacht verwijderd worden en de essentiële oliën van hoge kwaliteit zorgen voor een intensieve verzorging van uw huid.

Begin de eerste week met ‘s ochtends en ‘s avonds scrubben. De tweede week eens per dag en daarna naar behoefte.

Verkrijgbaar in diverse geuren, zoals, pepermunt, citrusfruit, kokos, kaneel, chocolade etc.
Per stuk € 34,95. (uit 1 pot kunt u 110 behandelingen halen)

One Minute scrub

One Minute scrub heeft een basis van Dode Zeezout en botanische oliën om de huid van de handen, voeten en lichaam te verzorgen, te verzachten en onzuiverheden te verwijderen. De scrub verwijdert dode huidcellen en heeft hydraterende werking die zorgt voor een zachtere, stralende huid.
Na gebruik blijft er een verzorgend laagje achter op de huid waardoor er geen hand, voeten of body lotion nodig is.

Groot €39,95 Klein €19,95